۱۳ پاسخ

وقتی سونو طبیعیه بیخیال حرف مردم که به شکم آدمم کار دارن

سلام عزیزم اره طبیعیه منم چهار ماهم اصلا مشخص نیست فقط انگار یکمی شکم اوردم

دخترمعمولا توپهلو واصلا مشخص نیس تاماهای اخر وقتی وزنش ب اندازه باشه نگران کوچیکی وبزرگی شکم نباش

ربطی به شکم نداره.منم یکی مطب دکتردیدم۲۸هفته بود اصلا شکم نداشت.منم الان ۲۵هفته هستم تازه شکمم داره بزرگ میشه.

اره عزیزم اصلا نگران نباش من هم همینجوری هستم همه میگن چرا اصلا فرق نمیکنی

عزیزم شما هنوز توی ۴ ماه هستی ۱۸ هفته میری تو پنح ماه تازه گلم بعدم عادیه اینکه شکم نداری

من سر بچه اولم فقط ماه اخر یه کوچولو شکم در اورده بودم حتی موقع زایمان تو بیمارستان هیشکی باور نمیکرد وقت زایمانمه بچمم خیلی هم درشت بود سه و نیم کیلو بود شکم بعضیا از تو بزرگن قرار نیست که بزنه بیرون اینجوری بهترم هست کمتر پاره میشه

۱۷ هفته میشه ۴ ماهو خورده ای دیگه تمومی شاید اوایل ۵ ماهه باشه استرس نگیر شکم کوچیک طبیعی مهم اینکه بچت سالمه ...

فکر نمیکنم سایز شکم با سلامتی جنین در ارتباط باشه
هر چند من خودمم از وقتی شکمم یه کم اومده جلو کلی ذوق دارم و دوست دارم بزرگتر بشه

عزیزم نگرانی نداره که ربطی به پسر دختری نداره وقتی همه چیش سالمه اثلا نگران نباش

س آره فک کنم از 20 هفته مشخص بشه الان زوده برا منم که 18 هفته هستم ی ذره شکم دارم

سلام اره عزیزم نگران نباش بچه ات تو پهلو هستش اینجوری بهتره ک شکمت پاره نمیشه

۱۷هفته مگه شیش ماهه🤔,,