۶ پاسخ

استراحت کن کار سنگین نکن پله هم بالا پایین نکن تا ببینی چی میشه ان شاءالله ک هیچی نیست

سلام فقط بایداستراحت کنی.

منم ان تی ۳۶ بود و آنومالی ۳۰..ولی ۲۴ هفته ک رفتم خیلی خیلی پایین اومد ومن از ۲۴هفته استراحت مطلقم باکلی شیاف و امپول

سلام عزیزم نگران نباش فقط یمدت کار سنگین نکن پایین نمیاد ان شالله،،منم سرویکسم سی هست و مشکلی ندارم

سلام منم ۳۱ بود بهم گفت دشمنش فقط پله اس از پله زیاد نباید بالا و پایین بشی در غیر این صورت منجر به زایمان زودرس میشه

سلام عزیزم خوبی؟
دوباره برای طول سرویکس سونو رفتی؟ به منم گفتن تو آنومالی طول سرویکس 30 هست
شما چیکار کردی؟