۸ پاسخ

نه بابا خودش دو هفته طول میکشه بعدشم باید دو هفته دیگه خودشو قرنطینه کنه یعنی حدود یک ماه
اصلا نرو

دو هفته ک کرونا داره
بعد دوهفته هم ناقله
منو همسرم گرفتیم ی ماه هیچ جا نرفتیم وایی خیلی بد بود

ن گلم نری بهتره چون سه تاازمایش داره نری بهتره بگو خودم وقت کنم میام پیشت

نه عزیزم عجله نکن بزار یه بیست روز بگذره .تصویری باهاش حرف بزنین دلتنگیتون برطرف بشه

سلام بهتره رودرواسی روکناربزاری جون خودت وبچه ات مهم باشه بگوهواسرده بچه سرمامیخوره .

فعلا نرین امکانش هس هنوز ناقل باشه

نه عزیزم هنوز‌زوده .بزار حداقل ۱۰ روزه دیگه بگذره .بعد از ده روزم از فاصله ی‌دور و با ماسک بزار بچت رو ببینه

باید حداقل ۱۴ روز قرنطینه بشه بعد بره تست بده منفی بود از قرنطینه بیاد بیرون ..نرین خطر داره ممکنه ناقل باشه