۳ پاسخ

عزیز اینا چیه دنبالش میرین 😖 دعاکنین کوچولو صحیح و سالم باشه. ۱۸ هفته رفتین سونو همه چیز مشخص میشه

بخدا که همش خرافاته
صبر کن تا سونوگرافی هفته 18 😩😧

سلام عزیز دلم ببین شماکه انقد عجله داری تو شهرتون یه سونو خوب و معروف پیداکنکه توهمون سونوی ان تی جنسیتو بهت90درصدشو بگه اینهمه ام دنبال این خرافاتا نیوفت اولکه سالم باشه بعدشم من درکت میکنم ادم وقتی به سونو نزدیک میشه واقعا دل تو دلش نیستکه خدا براش چی درنظر گرفته من یجا میخام برمکه تویه13هفته قشنگ جنسیتو میگه ابجیام همه رفتن اونجا همشون پسر اوردن تو همون سونو همشونم گفت پسرو خطاام نداشت و اخرین نوه ما دختر شدکه اونم تو انتی گفت دختره و وقتی انومالی میری پیشش اگه بپرسی جنسیتش چیه دعوا میکنه ادمو میگه مگه انتی بهت نگفتم هرچی گفتم همون درسته انقدم مهربونه وقت میزارکه نگو