۷ پاسخ

سلام عزیزم من بردم دکتر سه تا قطره داد یه ماه دادم تموم شد دلدردش

ای جونم چه با مزست پسرتون 🤩قطره ی پدی لاکت و کولیک اید عالیه عزیزم من میدادم راضی بودم

بی بی سد پیشنهاد منه

من هر روشی و هر دارویی رو استفاده کردم همه بی فایده ولی قطره کولیک اید و گریپ واتر از همه بهتر بودن حداقل شبا میخوابه در کل خیلی بهتر شد

عزیزم سعی کن فقط اروغشو بگیری تا اروغ نزد زمین نزار بچه منم یه ماهش بود نمیخوابید بعد واکسن دوماهگی خوب میشه خوابیدنش

عزیزم بهش چین چین بده

قطره دایمتیکون و عرق نعنا خونگی معجزه میکنه
حمام و استفاده از شامپو خواب آور ایروکس