۸ پاسخ

من نان اچ ا استفاده میکنم،طعمش بهتر از ببلاک هست.کلا میگن نان از همه شیرا شیرین تر هست.اما پسرم من شکمش سفت میشه منم با ببلاک کامفورت مخلوط میکنم و میخوره.
گریه بچه شاید از شیر نباشه،چون طعم شیرین برای ما معنا داره برای اونا نه

نان واقعا مزخرفه طعمش.

اعصاب نداریا مامان جان حس مدرسه بهم دست داد 😂

من ابتامیل اچ ا میدم خوشمزه نیست ولی تلخم نیست زیاد دخترمم میخوره

یه کم تلخه از پپتی جونیور بهتره ولی شیرین نیست در کل

آپتامیل میدم خیلی خوبه

من تاالان نان ا میدادم دیگه تازگیا بنظرم بچم درست رشد نمیکنه امشب براش آپتامیل گرفتم بهش دادم ببینم این چطوره دیگه نمیدونم خوب باشه یا ن

ببلاک. خیلی خوبه پسرمن سه ماهه میخوره