۸ پاسخ

یه بند انگشت بالا نافش و با روغن زیتون یا گل محمدی دورانی ۱۰ تا به سمت عقربه ساعت ۱۰ تا موافق عقربه ساعت بمال هر موقع بیکاری این کارو انجام بده واسش خیلی خوبه بهتر از دارو ایناس به جز ترنجبین هیچ دارو گیاهی دیگه ای ندین اصلا
قطره پدی لاکت هم خوبه

عزیزم تویپاسخ مامانا دیدم گفته بودن رازیانه بخوری رازیانه خیلی خوبه اما
دکتر ب من گفت رازیانه نخورم گفت واسه بچه ی پسر اصلا خوب نیست ونباید استفاده بشه

بچه ها معمولا همینن تا ۱۰۰ روز،اول اینکه با دکترش مشورت کنین و داروهایی که میده استفاده کنین،خودتون اصصلا چیزای نفاخ نخورین و اگر گریه خیلی میکنه از صدای سشوار تو گوشیتون و ننو استفاده کنین.

سلام عزیزم رازیانه بده هم برا نفخ و هم دل پیچه خوبه من همش ب دخترم میدم

عزیزم پدی لاک هر ۱۲ ساعت بهش بده با کولی کید هر ۸ ساعت عالیه...تعداد دفعات مدفوع اکثرنوزادا زیاده نگران نباش

سلام بهش شربت گریمچر بده خوب میشه

غذای نفاخ نخور.زیره دم کن بخور

عزیزم ببر دکتر دارو میده