۴ پاسخ

عزیزم اصلا زیر یکسال نباید شیر گاو بدی فرنی با آب درست کن آبش ک کشیده شد بزار از حرارت بیوفته بعد با شیر خودت یا شیر خشک رقیق کن بده نوش جان کنه

با شیر خودت یا شیر خشکی که مخصوص این بچه هاست که حساسیت دارن

سلام مامان فندق.منم دخترم تقریبا همسن بچه شماس و آلرژی هم داره من براش هرچیزی درست کردم اذیت شد تصمیم گرفتم تا آخره ۶ ماهگی صبر کنم چون این بچه ها حساس ترن. تتها چیزی که میدم به نفس فرنی جو هست روزی ۲ قاشق.

بله چطوری فرنی درست کنم با برنج میشه یا با ارد برنج نو زادم 6 ماهه است