۹ پاسخ

عزیزم لعاب نده.فرنی رو شروع کن.آرد برنج با یه کم‌ آب بزار بپزه یه کوچولو هم نبات میتونی بندازی خیلی کم.بعد ک قوام اومد زیرشو خاموش کن وقتی از حرارت افتاد یه کم شیر خودت یا شیرخشک بهش اضافه کن

فرنی باید بدید 5 روز
آرد برنج خودتون درست کنید از همون شیر ی که بچتون میخوره استفاده کنید. یک قاشق چایی خوری شکر یک قاشق غذا خوری آرد برنج
داخل شیر آرد برنج می‌ریزید بعد شکر هم میزنین صچند ثانیه بعد میزارین روی گاز هی هم می‌زنید سعی کنید سفت نشه یکم باید شل باشه تا بچتون راحت بخوره
روز اول یک قاشق روز دوم دوقاشق تا 5 روز یک قاشق یک قاشق اضافه کنید

لعاب برنج 5 روز باید بدید همه غذا هارو اول باید 5 روز بدی بد اگر حیاست نداش میتونی بدی

لعاب برنج که درست میکردم اول یک قاشق خیس بدید بعدخوب بشورید یک لیوان اب اضافه کنید زمانیکه روگازقراردادیدآب جوش آمدیکم غلیظترشد زیرآبکش یه قابلمه کوچک بزارید وآبکش کنید وآبش روکه خنک شد به کودک عزیزتون بدید

عزیزم من شنیدم هرغذایی روبایدتاسه روزبدی که اگه حساسیتی چیزی داشت متوجه بشی.من یه بارلعاب برنج درست کردم اینجوری کردم برنج که کاملا نرم شدازصافی یاالک صاف کردم ابشوبهش دادم طوری که یه کم ازشیرغلیظ ترباشه میتونی کره هم بهش اضافه کنی

لعاب برنج چیه باز؟من ازفرنی شروع کردم

لعاب برنج تایه هفته،هفته بعدفرنی

معمولا سه روزتایک هفته بعدش فرنی بدید

سلام‌..لعاب برنج چطور باید درست گنم؟؟