۱۴ پاسخ

به این عکس نگاه کن

اون وقت کی گفته؟؟؟؟شما چرا به حرف دیگران گوش میدی بچه۵ماه چطور بشینه اخه۸ماهگی میشینن حالا بعضیا زودتر بعضیام دیرتر پسر منم‌هیچ کدومه اینا رو انجام نمیده.انقده به خودت و بچه استرس نده هر چیزی سر وقت خودش انحام میشه نگران نباش.دیگران که بهت گفتن مطالعه ایی ندارن از خودشون بی هیچ علمی میگن

تا ۱۰ ماهگی وقت داره واسه نشستن پسرمنم ۴ ماهگی غلت میزد و دمرمیشد الان تازه ۷ ماهشه سینه خیزمیره و چهاردست و پاکم کم امابدون کمک هنوزنمیشینه،طبیعیه عزیزم به وقتش انجام میده به حرف اطرافیانت توجه نکن

عزیزم بچه ها باهم فرق میکنن
کاری به حرف بقیه نداشته باش
اگر کسی بازم گف بشون بگو بچم میره تا سر کوچه نون میگیره

😂😂😂😂
سینه خیز نشستن خوب اومدن😂😂😂
دختر من شش ماهش تموم شده نه به تنهایی میشینه نه سینه خیز میره

وا من بچم ۶ماهشه هنوز نمیشینه تازه تو بغلم میزارم بشینه اصلا نمیزارم زمین ولی از ۵ ماهگی غلت میزد تازه چن روزه سینه خیز ۱یا ۲ سانت میره جلو اذیتش‌نکن خودش‌همه چیز یاد میگیره بعدشم‌مقایسه نکن با بچه های دیگه هرکی یه اخلاقی داره مردمم چرت‌میگن بلانسبت گوش نده فقط دنبال ایرادن😏

همه خیلی حرف میزنن اصلا نگران نباش ب امید خدا تا آخر این ماه غلت میزنه کم کم سینه خیز میشه ولی نمیره نشستن هم زوده

بچه منم ۵ ماهشه ولی هنوز نمیشینه و سینه خیز راه نمیره ولی بر میگرده بعضی از بچها زود میشینن برادر زاده من ۷ ماهگی نشستنو یاد گرفت

پسر من ۶ماه و ۲۵ روزه هنوز خوب نمیشینه با اینکه از ۵ ماه و نیمی کم مم خودم میشوندمش.هر بچه ای روند رشد خودشو داره.

سلام کی گفته دختر من ۵ ماه وده روزش بودغلت زد البته ازقبلش خیلی تلاش میکرد برای غلت زدن نشستن ازهفت ماهگی

برا نشستن زوده سینه خیز هم همه بچه ها نمیرن بعضیا یهویی چار دست و پا میرن

هیچ بایدی وجود نداره هر بچه یه جوره یکی زودتر این کارارو میکنه یکی دیر تر

دخترمنم انجام نمیده

الان باید تلاش کن ولی نشستن از ۶ به بعده