۴ پاسخ

قطره رو تفلور
سه ماهگی خوب میشه

قربونت کولیک کاملاعادیه بچم تاالان داره اماخیلی کمترازروزهای اولشه حقیقتش من ۵سی سی توشیشه شیرش اب ولرم ۵قطره عرق نعناع میزارم و۵قطره گلاب میذارم میخوره یکم اروم میگیره رودلش روصاف میکنه امافقط یه باردرروزکه بیشترشب بهش میدم چون خیلی اذیت میشه

من اینفاکول میدم بخاطر کولیکش خداروشکر خیلی خیلی بهتره

پسر من کولیک داره ،زورم خیلی میزد موقع مدفوع کردن ،دکتر براش قطره داد بهترشد ولی زور زدنش ن ،تازه مدفوعش خیییلی کم شد ،بردم دکتر قطرشو مارکشو عوض کرد ساعتشو کم کرد، الان خداروشکر بهتر