۶ پاسخ

باید حتما هر روز پیاده روی کنی.و زیر نظر پزشکت شروع کنی به خوردن مواد غذایی که دهانه رحم و باز میکنه.من سر فرزند اولم از 38 هفته همینکارارو کردم و بچه اومد پایین و سر وقت دردام شروع و شده و طبیعی زایمان کردم

عزیزم وقتی چرخیده سرش پایین باشه و دکترتون گفته طبیعی هست پس نگران نباشید فقط بیشتر پیاده روی کنید تا زایمان راحتتری داشته باشید .

سلام .. برنامه مشاور با عنوان افتادگی جنین توی هفته ۳۷ رو یه نگاه بندازید انگار گفته بود ک ربطی ب این چیزا نداره

توسونو بنویسه سفالیک دیگه چرخیده بچه طبیعی دنیامیاد من36هفته ام کامل بچه انگار سر خورده پایین

من که اصلا پایین نیومد آخرشم سزارین شدم

بچتون سفالیک ؟ عزیزم منم دوتا شکمم بالا بودش، طبیعی بودم مهم اینه که بچه سفالیک باشه.