۵ پاسخ

نه گلم نیازی به نمک نداره بدنشون وگرنه که قطعا بچه بیحال میشد .کلیه و کبدشون تحمل نمک رو نداره

بچه ها مثل ما مزه ها را نمیشناسن. نمک خطرناک برای کلیه بچه ها

سلام ی کوچولو نمک ب غذاش بزن بیمزه ک نمیخورن
منم میریزم

منم میریزم.پسرم کلا از اول ک بهش لعاب برنج میدادم هیچوقت نمیخورد غذای بی مزه و بددوسنداره بااینکه اولا نمک نمیزدم ولی نمبخورد و اوق میزد الان ک مزه دارمیکنم میخوره خداروشکر غذاخوش طعم دوسداره ب دکترش گفتم گف عیبی نداره هرجورمیخوره بده ولی با ادبه کم کم ک حساسیتش نندازه. ابلیمو گاهی میریزم نمک زردچوبه ی ذره و دارچین ی ذره

من ی کوچولو میریزم
جوری ک طعمش زیاد حس نشه