۸ پاسخ

سلام پسر منپ چند روزه ببلاک کانفورت خیلی بی میل مبخوره منم مبخوام عوض کنم میخوام گیگوز بدم البته به پیشنهاد دکترش

عزیزم من ببلاک کامفورت رو امتحان کردم تلخه بچه واس همین دوس نداره، ببلاک ال اف بگیر خیلی خوبه

سلام بهتر بش بدی وببینی چی بش میسازه اره ممکنه دوباره نان بهش بسازه

میتونی آپتامیل بدی

خانومی میشه بگین شما که ببلاک کانفورت دادین به بچتون وزن گیریش چطور بود تو اون مدتی که میخورد

عزیزم برگرد به نان

آپتامیل 1 بگیر عزیزم من دخترم میخوره هم وزن گیریش خوبه همم معمولا به بچه ها میسازه

با خود دکتر مشورت کن عزیزم ولی چون کولیک داشته گیگوز بده هم خوشمزه ست هم سبک و وزن دهی هم داره