۱۰ پاسخ

فکر کنم اینطوره که متخصص باید تایید کنه که شما شیر نداری کلا شیرت خشکه یا یه دلیل موجه داشته باشی که چرا به بچت شیر سینه رو نمیدی . در ایصورت شیر یارانه ای میدن

منم به پسرم نان 1 میدادم این ماه بهداشت بهش یارانه ای داد...

سلام عزیزم باید بری بهداشت وزن بچت رو چک میکنن و اگه وزنش کم باشه بگی شیرم کمه بهش شیر خشک میدن . مثل اینکه بعد دو سال تا شش سال یه جور حالت سبد کالا میدن بری از فروشگاه خرید کنی مواد غذایی به خواهر من چند سال پیش اینجور میدادن باز برو از بهداشت بپرس

بهداشت میده ولی فقط ب دوقلوها من دوقلو دارم هر دوماه ۱۲تا میدن

شیرخشک یارانه ای و شبکه بهداشت میده اونم سینتون و نگا میکنن یه قطره هم نباید ازش شیر بیاد،

از خانه بهداشت بپرس یا گوگل بزن...خدا خیر نده انقد گرونه ک ادم میمونه تو هزینش

من فک کنم بهداشت میده

ماهم خبر نداریم اگه هست فهمیدی بیا اینجا بگو ماهم بگیریم عزیز

باید از بهداشت بپرسی عزیزم

اگه فهمیدین اینجا به منم اطلاع بدین. منم شیر خشک میدم