۱۰ پاسخ

سلام گلم الان ناقل هستید قرنطینه شید انشاالله که چیزی نمیشه نگران نباش گلم

استرس نداشته باش بخودت تلقین نکن هیچی نمیشه عزیزم

عزیزم ما۱هفته باهاشون توخونه بودیم ولی پدرشوهرم چون فک میکرد سرماخوردگیه ماسک میزد چیزیم نشد ازهرچی بترسی سرت میاد اگه علائمی ندارید استرس نداشته باش عزیزم

ببین خواهرگلم استرس سمه برا آدم ازت خواهش میکنم اصلا استرس رو دور کن از خودت،بدترین حالت اینه که ناقل باشید یا اینکه مثل یه سرماخوردگی رد میشه ازتون ،بعدشم بچه ها نمیگیرن این ثابت شده با یه سرماخوردگی جزئی ردش میکنن ،الانم هیچ اتفاقی نیفتاده سیستم ایمنی بدنت رو با استرس پایین نیار لطفا،همسرم گرفت چند ماه وی هفته اول تو نفس هم بودیم من و دوتا بچه هام نگرفتیم پس بجای استرس خونه باش و مایعات بخور و به بچه ت برس و ورزش کن ،خدا حواسش هست

عزیزم استرس نداشته منم شوهرم کرونا گرفت خیلی هم حالش بد بود دخترم تو بغلش بود خداروشکر ما نگرفتیم تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت کنده نمیشه

اول استرس ممنوع دوم اینکه عزیزم پسرمن باباش کروناداشت شب اول بغلش بودنمیدونستیم تاتست که دادمثبت شد فهمیدیم خداروشکرنگرفت ازپدرش بعداون رعایت کردیم دیگه نرفت بغلش تاخوب شه،سوم عزیزم،میتونین قرص جوشان ویتامین c روزی یه عددداخل آب بخورین یا نصف کنین روزانه بخورین دوزش بالانشه

خب کاریه که شده فردا با یه دکتر عمومی یا عفونی مشورت کنید قطعا راهنماییتون میکنن شمام فعلا قرنطینه بمونید

نگران نباش مامانم گرفت همون روز دختر داداشم از صبح گذاشته بودن پیشش تا ۸ غروب
خداروشکر هیچکدام نگرفتن

ای بابا عجبا شانس و ببین تروخدا😐😐

فعلا قرنطینه شین انشالله اتفاقی نمیفته
یابرید تست بدید