۵ پاسخ

بی بو و بی رنگ. اگ سوراخ شه اروم اروم میاد. اگ بترکه یهو همش میریزه

سلام خانمی امکان داره بایستید بیاد ولی بشنید قطع بشه حالت آب هم کمی داغ وبی رنگ وبو است اولش ادم فکر میکنه به خودش ادرار کرده شک میکنه ولی غیر قابل کنترل هست نمیتونی جلو آمدنش را بگیری خودت متوجه میشی کیسه آب هست یانه

ی مایع خونه ابه
برا من وقتی پاره شد کم بود حالت پریودی اما خون ابه

عزیزم برای بعضی ها همونجا همه آب تخلیه میشه .وبرای بعضی ها هم کم کم مثل ترشح وبعد زیاد میشه بی رنگ .لیز هم هست

سلام عزیزم بله خیلیییییی .اب بی رنگ و بو دار