۶ پاسخ

بابا شیر هر کس فرق داره با کس دیگه ای من سینمو میزارم تو دهنش به زور 5 دقیقه میخوره چون انقد شیرم زیاده زود سیر میشه یه وقت کم بود قطره قطره میرفت بیست دقیقه مک میزد اولا من حرص میخوردم چرا کم میخوره

به فاصله هر دوساعت یکبار هر بار هم بیست دقیقه

اگه شیرت قوی باشه سریع تر ول می‌کنه البته پسر من که نوزاد بود نمی‌فهمید کی باید ول کنه همش میخواست بخوره

من موقعی که دخترم دنیا اومده بود بیمارستان بهم گفتن هر دو ساعت باید بچه رو بیدار کنی بهش شیر بدی حالا هر اندازه که خورد

واسه اینکه قندش نیوفته میگن هر دوساعت بیدارش کنید شیر بدید

هر وقت سیر بشه خودش ول میکنه سینه رو تایم چی