۵ پاسخ

خیلی از بچه ها این مدلی شدن ،فکر کنم دوره داره عزیزم تحمل کن

پسر منم همینجوره انقدر جیغ میزنه تا به سرفه بیفته خیلیم گریه‌میکنه همشم بهم‌اویزونه 😑

عزیزم مال دندوناشه خودت کمکش کن چون نمیدونی الان طفلی چه حالی داره...تامیتونی سرگرمش کن
بچه منم همینطوره واقعا گاهی کم میارم اماصبوری میکنم چون گناهه...
ببین وقتی مادندون عقل درمیاوردیم چقدرزجرکشیدیم الان بچه دوبرابر داره اذیت میشه😭🤱🙈

بخاطر دندوناش درکش کن ما وقتی دندون درد داریم چه عذابی میکشیم این فرشته کوچولوها که ضعیفترازما هستن

پسر منم همینه .همدردیم .