۹ پاسخ

گرماییه دیگه‌.پشم شیشه ک‌باشه بدتر عرق میکنند.تورو خدا ولی زیادی نپوشونش‌یا اگه تشک یا بالشش پشم شیشه است ی روی نخی بگیرش.بچه طفلی من انقد عرق کرده بود پشت گردنش به خاطر این قارچ گرفته بود‌‌.با اینکه حمومم هر دو سه روز درمیان میبردمش‌ولی خیلی عرق میکرد واسه همین اینطوری شده بود‌.دهنمون سرویس شد تا خوب شه.

دخترمنم اونطور بود دکتر گفت تا چهار ماه طبیعی هست

سلام.دختر من که رفلاکس داره گاهی اوقات اینجوری میشه.

پسره منم وقتی گرمشه اینطوری میشه ولی بعضی وقتها که حموم کردنش چند روز طول می کشه بیشتره بعد وقتی هم شیر میخوره غرق میکنه پاکش کن.رو اندازش بافت باشه خیلی خوبه غرق نمیکنه؟ مثل این پتو جدیدا

به هیچ‌وجه پشم شیشه نذار براش
پنبه بزار
خیلی بهتره

گلی من پسر اینجور بود بالشتشو عوض کردم خوب شد

بچتون کم خون نیست؟منظورم فاویسمه

دختر منم همینجوریه

سلام متکاش پشم شیشه نیست؟ پسر منم گاهی عرق میکنه