۳ پاسخ

محلول هست بگیر مخصوص تمام لباس با اب داغ تو این محلول بنداز تا شپش کشته بشن اسم محلول یادم نیست داروخانه داره شامپو نیست محلول

یه محلول هست بگیر مخصوص تمام لباس با اب داغ تو این محلول بنداز تا شپش کشته بشن اسم محلول یادم نیست داروخانه داره شامپو نیست محلول

موهاشو نگاه کن،احتمال زیاد توی موهاشم باشه،کارت سخته ،باید بگردی ببینی تا چه حد پیشرفت کرده و ور گرفته،تمام رختخواب دخترتو بکن توی یه نایلون مشکی و درشو محککککم ببند و بنداز آفتاب ،اینطوری خفه میشن ،راهکارای زیادی داره ،ان شاالله رفع میشه به راحتی