۵ پاسخ

پس من که دوقلو دارم چی بگم‌😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه واقعا بریدم ولی تا اونجایی که بشه اول به بچه هام‌می رسم بعد کارهای خونه

من بیچاره دخترم چهار سالشه هم شلوغه هم ابجیشو اذیت میکمه هم میریزه میپاشه

پسر من ۳سالو ۵ ماهشه.کمکم میکنه چیزی میخوام برام میاره.آرومم هست زیاد شیطون نیست خداروشکر.

بچه های من چهارو نیم سال اختلافشونه ..خداروشکر دخترم خیلی کمکمه ..منم نمیزارم کارم انباشته بشه زود انجام میدم وقتی بچه خوابه ..ولی خب مثل نمیشه ب خونه رسید تا بزرگتر بشن

من فاصله سنیشون ۷ ساله ولی بعضی وقتها کارهام خوب پیش میره اما بعضی وقتها داغون هم خونه هم خودم ولی در کل نباید در مورد خونه سخت گرفت فقط آشپزی و نظافت بچه ها از همه چی مهم تره واینکه تمام وسائل زیاد خون رو جمع کنی و کار های اضافی رو فعلا انجام ندید