۶ پاسخ

سلام عزیزم نه مامانی بعضی از بچه ها دیرتر دندون درمیارن ربطی به کمبود کلسیم نداره.اتفاقا قدیمی ها میگن هرچی دیرتر دربیاره دیرترم خراب میشه
الان بچه های من 7 ماهشونه پسرم از4/5ماهگی دندون درآورد ولی دخترم هنوز خبری از دندون نیس

ربطی به کلسیم نداره تا 13ماهگی ممکنه بچه دندون درنیاره ...قدیمیها میگن بچه ای که دندون دیر درمیاره کلش سفته

تا ۱۳ ماهگی لاید دربیاد نگران نباش خواهر راده من ۱۰ ماهگی در اورد

عزیزم این حرفا چیههه البته شما خودتونم گفتید جاری .عزیزم بعضی بچه ها تا ده الی ۱۲ ماهگی هم دندون در اوردن کلسیم بدنشونم عالی بوده.هر بچه ای مدل خودشه

عزیزم بچه ها باهم متفاوتن هنوز وقت داره بچه منم دیر دراورد الان همش ۴تا داره باانکه میخواد ۱۱تموم کنه

اگر هم تا اونموقع درنیومد دکتر خودش میگه چیکار کنین