۳ پاسخ

یه پیمانه شیر را تو ۴ پیمانا اب بریز هی کم کن تا دیگه تبدیل به اب بشه و فقط رنگ شیر را بگیره

شیرخشک وکمتربریزتوشیشه بیشتراب بریز

من از شیر روز اول گرفتم بعد قبل خواب را دادم اما اونم هی آب بیشتر کردم تا همش شد آب بعد سر شیشه اش قیچی کردم نتونس مک‌ بزنه تا چند شبم چون شبا خیلی زود می‌خوابه فقط تو شیشه ای دادم ولی الان دوشبه ابم‌نمیدم با قمقمش میدم بخوره شب اول خیلی خیلی گریه کرد تقریبا تا صبح راه رفتم اما دیشب یه کم یه کم بهتر خوابید امشب خدا میدونه