۶ پاسخ

عزیزم من از دکتر پرسیدم پس حرفمو عمل کن
ی ربع قبلش بده دوبرابر ورنش
اگر مثلا ۵کیلو هست ده قطره
بعد ک واکسن زدی دوساعت بعدش باز بده
بعد از اون روز اولی هر ۴ساعت
روز دومی هر ۸ساعت
و کمپرس سرد نزار
روز دوم کمپرس گرم بزار

عزیز دلم قطره استامینوفن پاراکید عالسه برای بچه ها چون سوسپانسیون شدس راحت میخورن و اینکه ۲ برابر وزنش بهش بده که موقع‌واکسن‌‌یکم‌خابالود باشه❤️ ولس واقعا قطرش عالیه طفلک‌ بچه ها اون‌یکی هارو‌میخورن‌خسلی تلخ و‌ بد مزس

نه قبلش چیزی نده،واکسنو که زد بعد دوبرابر وزنش بهش استا بده

یک ساعت قبل میتونید دوبرابر وزن استامینوفن بدین.
البته ضرورت نداره.
اما بعد از تزریق باید روز اول هر 4ساعت و از روز بعد هر 6ساعت قطره رو بدین.

استامینیفون پاراکید بده نیم ساعت قبل اززدن واکسن دوبرابروزنش قطره بده

سلام خودشون بهت قطره میدن بر طبق وزن بچه ات میگن چقدر بدی....