۴ پاسخ

عزیزم منم هم ماه شمام
هیچی شیرینی نخور چای با دوتا کشمش نوشابه مربا هرچی شیرینی داره نخور و روزی چند دقیقه پیاده روی
باورت نمیشه قندم ۱۰۳ بود سه شنبه بعد دو روز پیاده روی و رعایت شد ۸۵ الآنم دیگه همش دارم رعایت میکنم.صبحونه فقط پنیر ماست میخورم . سخته ولی فکر کنم از انسولین راحتتر باشه

علاوه بر شیرینی جات نون و برنج و سیب زمینی هم باید حذف کنی

فقط قند و شکر و نوشابه رو حذف کردم.نان هم کم.بقیه چیزا رو میخورم.کدو سبز.اسفناج.سبزی تازه خیلی استفاده میکنم

بله من داشتم با رژیم خودم کنترلش کردم الان خداروشکر تست دادم نود بود دوساعت بعد از قند ناشتام.