۴ پاسخ

ب دکترت بگو حتما منم داشتم فردا باید ازمایش بدم

ورم تا یه حدی طبیعیه..اگه ورم یه طرفه باشه و دستها و صورت ورم کنن ممکنه نشانه مسمویت حاملگی و دفع پروتیین باشه باید پیگیری کنین و آزمایش بدین ولی ورم پا معمولا طبیعیه

اگر ورم توی کل بدن باشه احتمال مسمومیت بارداری هست باید بری دکتر. اما اگر یه قسمت خاص فقط هست علت های دیگه میتونه داشته باشه

سلام من مثلا فعالیت بکنم یک پام ورم میکنه ماما گفت اشکال نداره ب خاطر وزن. ولی اگر یک دفعه بدنت دچار ورم شد حتما فشارت تهت نظر داشته باش که بالا نره خطر داره