۶ پاسخ

سلام اينكه دكتر نميخواد شايد رفتار خودتون تو اين مايه هاس اونم تقليد ميكنه يجورايي حرص ميزنه

عزیزم بچه رفتار و اعمال خودتون رو دیده داره اینجور برخورد میکنه...الان بچه تمام حرکات ر رفتار شمارو داره ظبط میکنه...رفتارتون رو اصلاح کنید نیازی به متخصص نیست!

اگه به نظرت عصبیه ممکنه کم خون باشه پسر منم اینجوری بود تو آزمایش یک سالگیش مشخص شد یکم کم خونی داره دکتر گفت واسه همین کلافه و عصبیه

اکثر بچه ها تو این سن برای رسیدن به استقلال شخصیشون همین کارارو میکنن و لجباز میشن که زیاد طول نمیکشه و خوب میشن

اکثر بچه ها این دوره رو دارن
پسر منم همینه نمیتونه حرف بزنه ی چیز میخواد ی سره جیغ میکشه از خودش صدا در میاره

سلام خودتون دعوانداریدجلوبچه اگه نه ن نبرش بیشترشون ایطورن