۸ پاسخ

نه عزیزم بخور فقط لوبیا هاشو خیس کن و بخور که نفخش گرفته بشه بعدشم عرق نعنا بخور

نخور عزیزدلم تا ۴۰ روز قشنگ رعایت کن به دلدرد بچت نمی ارزه

لوبیاهاشو جدا بپزید آبشو بریز بره. آخر کار لوبیاشو بریزید تو خورشت. بعدم لوبیاشو نخور شما. بلافاصله بعدشم عرق نعنا و عرق هل بریز تو چای نبات بخور

نفخ میگیرید فقط . خیلی کم بخور. خیس کردنش بنظر من که تاثیر نداره . من شده ۲۴ ساعت قبلم خیس کردم حبوباتو ولی بازم خورشتم نفخ داشته.

لوبیا رو هم خیس کن هم کمتر بریز تو غذا

نه ولی لوبیا هاشو خیس کن که بچه اذیتت نکنه.

سبزی خوب نیست تایه چندروز دیگه صبر کن عزیزم برا بچت خوب نیست دلدرد اینا میاره

من ۵۰ روزه زاییدم هنوز جرات نکردم بخورم . لوبیا باد داره 😑😑😭😭