۳ پاسخ

خدایی چرا تواین سن اینجوریه،من خیلی دیدم مامانا همسن بچه های ما از کم اشتهایی بچه هاشون میگن،واقعا چرااینطورشدن؟موندم بخداخسته شدم ازبس دنبالش میکنم که یه ذره غذابخوره.
البته دخترمن دندون تختش نیش کردع میخواددربیاد نمیدونم شایدازاونم باشه،ولی قبلا خیلی غذارو دوست داشت وبااشتها میخورد ولی چندوقتیه عوض شده دیگ نمیخوره مگه زوری که اونم اشتباهع وبی فایده

پسر منم دندون نیشش سفید شده ، بعضی ساعتها نق میزنه ولی کلا ایناش برام مهم نیست ، فقط غذا بخوره کافیه 😢
هر روز 3 نوع غذا درست میکنم ، اما در حد یک قاشق دو قاشق به زور

وعده هاشو زیاد کن دختر منم اینجوریه تعداد دفعات رو زیاد کردم سرگرمش میکنم بهش میدم