۷ پاسخ

من این هفته که ۲۹ هفته شدم
ترک خوردم البته من با روغن زیتون هم چرب کردم
به قول دوستان اگه بخواد ترک بخوره با روغن هم ترک میخوره

منم بچه اول اصلا ترک نخورده برا دومی هم هیچی نخورده فعلا ...هیچیم نمیزنم به شکمم

ترک شکم معمولا ژنتیکیِ احتمالا اصن ترک نمیخورین ولی برا احتیاط روغن بزنین

روغن زیتون خوبه ولی درکل ب جنس پوست بستگی داره من با این ک هرشب چرب کردم کلی ترک خوردم

الان ک زوده واسه ترک خوردن
برا من از هفته ۳۴ دور نافم ترک خورد
روغن زیتونم زدم فایده نداشت

من یه روز در میان با روغن زیتون چرب میکنم هم سینه هامو هم شکمم رو
از داروخانه پرسیدم گفت فقط روغن زیتون خوبه

پزشک طب سنتی من پرسیدم گفت روغن زیتون و عسل بمال ‌. اره امکان ترک خوردنش هست . . این داروهای جدید رو نمیدونم .