۵ پاسخ

سلام منم اوایل بارداری همیجور‌بودم دکترم گفت چون زمان‌پریودیت گذشته و باردار هستی دردای پریودی ماه های اول عادی هست.بازم‌از ادم‌باتجربه بپرسید

منم اوایل اینجوری بودم به دکترم گفتم شیاف داد استفاده کنم

سلام عزیزم، دردای شبه پریود و کرامپی سه ماهه اول بارداری طبیعی هست ،اگه خیلی زیاد و غیر قابل تحمل بود یا خدایی نکرده لکه بینی داشت بره بیمارستان ،وگرنه بخاطر هورمون‌های بارداریه ،نشاسته خام تو آب حل کنه بخوره بهتر میشه، استراحت هم داشته باشه، نزدیکی هم نداشته باشه

چیزی نیست طبیعی پریود نشده اینجوریه بعضی ها تا اخرش تا زایمان موقع هایی پریودشون درد دارن من خودم درد دارم

عزیزم اوایل بارداری علایمش مث پریودیه هیچ فرقی نمیکنه