۸ پاسخ

منم خیلی درد داشتم رفتم دکتر شیاف داد با دوتا پماد الان اصلا نمی‌فهمم دردشو بخیه هامم جذب شده

منم یه زایمان طبیعی خیلی وحشتناک داشتم مفنامیک اسید بخور و شیاف دیکنوفناک استفاده کن و روزی ۱ بار خودتو با شامپو بچه بشورو با سشوار خشک کن که بخیه هات عفونت نکنه ماله من بخیه هام جذبی بود از روز دهم پودر میشد تو نوار بهداشتیم میدیم ووقتی خودمو میشستم میدیدم کم شده وکم کم ازبین رفت و خوب شدم

من ک شیاف استفاده کردم تو دستشویی هم تو آفتابه نمک و آب و بتادین قاطی گذاشتم هرروزم تو آب نمک میشینم

روغن حیوانی بمال ب نوارت بخیه هاتو نرم میکنه

عزیزم سعی کن خیلی راه نری یا کارسنگین نکنی روزی ۲بارباشامپوبچه بشور و سشواربگیر قرص چرک خشک کن هم بخور بعد میوفته بخیه ها.برامن روز هشتم افتادن

عزیزم وختی خودتو میشوری مشخص میشه دیگ دونه دونه میفته خودت متوجه میشی برا دردشم من دود میدادم خودمو آروم‌میشدم

من تودسشویی بااب وبتادین میشورم خودمو.
عنبرنسا دودمیکنم

بیفته یه تیکه نخ تونواربهداشتیت میبینی یایه گره

سشوار بگیر جاتو گرم نگه داره خودتو بعد از دستشویی خشک کن نزار آب بکشه قرص مفنامیک بخور