۵ پاسخ

تشخیص دوقلو تو ۱۳هفته احتماله ..انومالی صدرصد درسته

عزیزم منم جفتم خلفیه.سردختر اولم قدامی بودم فک کنم به جفت ربطی نداره منم سیزده هفته و۶روزمه سونو ان تی رفتم گفت مشخص نیست جفت خلفیه

سلام عزیزم به این چیزا نیست من الان جفتم قدامی هست،حالت تهوع بارداری رو سمت عصر داشتم ویارم بیشتر به شوری هست شکمم تیز هست و زشت نشدم و قبل بارداری هم فقط گرمی جات مصرف میکردم و نوع رابطه جنسی هم طوری بود که احتمال پسر بودن هست وایه همین همه میگفتن پسر دارم ولی بچم دختر شد،صبر کن تا هفته ۱۷و۱۸،البته بچه اولم هست و راضیم دختر برکت خونس،شور زندگیه

ربطی به جفت نداره قدامی یا خلفی یا فوندال مربوط به وضعیت قرار گرفتن جفت هس من جفتم خلفی هس وبچم پسرا تو ان تی هم جفتم فوندال بود که موقعیتش تغییر کرده شما 2 قلو باردارید!

عدد ان تیت چن بوده?