۴ پاسخ

اگه بچه خواهرت محکم زده یکم استراحت کن اگه اروم زده که مشکلی نیس من هفته ۹ فهمیدم حامله ام اوایل زیاد حساس نیس به نظر من

سلام نه طوری نیس، این درد هم بخاطر ،اینکه یهو ی ضربه خورده اینحوریه،

اگه لکه بینی نداری نگران نباش عزیزم هفته دیگه هم میری سونو قلب خیالت راحت میشه

نه عزیزم چیزی نمیشه چون جنین تو کیسه آبه و کیسه آبم عین یه سپر ازش محافظت میکنه مگه اینکه ضربه خیلی محکمو شدید باشه
به کیسه آب آسیب برسونه
درد شکمم از اینکه ترسیدی و شکمتو سفت کردی نگران نباش یکم دیگه دردت از بین میره