۷ پاسخ

چه روزی هم هست .مبارک باسه پیشاپیش .فیل کوچلو بگیر زرد خاکستری .رنگ سال هم هست که بازم خودت میدونی .پسر منم ۲۱اسفنده

خونه رو تزیین کن تم هم که اینترنت فراوونه به تظرم خودت تزیین کن دنبال تم نباش.کیک بگیر و عکس و کادو هم که بستگی به وسع خودتون داره

سلام.پسرمنم ۳فروردینه. وقتی به دنیا اومد کرونا بود نتونستم براش ولیمه بگیرم گفتم تولد حسابی میگیر م که کرونا انگلیسی اومد فعلا کنسلش کردم. احتمالا ببرم آتلیه و یه کیک کوچولو و یه تولد چهارنفره

دختر من 9فروردین منم میخواستم جشن بزرگ بگیرم ک نمیشه زودتر می‌خوام ببرمش آتلیه بعدشم 2تا کیک میگیرم یکی طرف خودمون یکی طرف مادرشوهر اینا خلوتیم چون دارم هفته دیگ دندونی واسش میگیرم شام دعوت می‌خوام بکنم خونمون

من تم تولد دخترمو خودم درست کردم.
تمش سرخپوست بود.خیلی بامزه شده بود.
به نظرم یه تمی رو انتخاب کن که به شخصیتش بخوره.کادو هم من برای دخترم اسباب بازی مخصوص سنش خریدم.ازینا که بیشتر دست ورزیه و برای هوشش خیلی خوبه.خراب هم نمیشه.

عزیزم به نظرم یه تولد 3 نفره بگیر
یک سالگی بچه ها متوجه چیزی نیستن
دو سالش بشه تولد بگیری بهش خوش میگذره

من دخترم تولدش ۶ فروردین ، قرار بود ی تولد حسابی براش بگیرم ولی دیگ الان ک اوضاع اینجوری شد خانوادگیم کرونا گرفتیم گفتم دیگ میبرمش اتلیه ازش عکس بگیرن و ی تولد خیلی کوچیک بگیریم فقط خودمون