۸ پاسخ

جز شیر خشک و شیر خودت نه نمیتونی چیزی بدی مگه معده ی بچه چیه 😶😶وقتی شیر نداری باید به بچت شیر خشک بدی

مایعات زیاد بخور چای و خرما نبات هم بنداز توش
رازیانه و زیره بخر از هر کدوم ی قاشق چای خوری بریز لیوان بزار دم بکشه روزی ۲ لیوان صبح و شب
آبگوشت روغن حیوانی بریز توش عالیه
دلستر هم خوبه اما میگن باعث دلدرد نی نی میشه

نه عزیزم به غیر از شیر خودتون و شیرخشک چیز دیگه ای برای بچه خوب نیست
خود شما غذاهای آبکی بخورین

نه عزیزم به غیر از شیر خودتون و شیرخشک چیز دیگه ای برای بچه خوب نیست
خود شما غذاهای آبکی بخورین

چیزهای آبکی بخور قطره شیر افزا هم بگیر بخور آبمیوه و میوه هم میتونی بخوری

عزیزم سعی کن شیر خودتو زیاد کنی
زیره یا شوید تو همه برنجات بریز
آبگوشت بدون حبوبات زیاد بخور
ماکارونی هم همینطور
من قرص لاکتاول هم میخورم مولتی ویتامینه برا شیرهم خیلی خوبه

به شوهرتون بگید که اگه شیر کافی نخوره بدنش ضعیف میشه و رشد نمیکنه.
باید شیر خشک هم بدین اگه شیر خودتون کافی نیست

مایعات بخور عرق رازیانه بخور شیرت زیاد شه