۷ پاسخ

پسز منم اینجوریه.دکتر هم بردم گف اولش همه بچه ها اینجورین.الان تاره داره وارد دوماه میشه بهترشده.

لطفا بعد تغذیه خودت حتما عرق نعنا زیره بخور .. رو دلش روغن کرچک یا زیتون بمال .. مقعدش هم بمال ... پاهاشو دوچرخه بزن ... شربت کولیکز تهیه کن ..

طبیعیه عزیزم تا سه چهارماهگی

صبوری کن تا ۴ ماهگی خوب میشه

سلام کولیک داره دختر من همینطور بردمش دکتر این قطره رو داده خدا رو شکر بهتره

عزیزم روتفلور امتحان کن جا بی بی کر شاید نمیفته بچت

سلام عزیزم شربت گرایب میکسچر اصلا ندین بهش ترکیبات الکلی توش استفاده لطفا ندین بچه.زور دادن برا چی؟ختنه کردین؟یبوست داره؟مشکل چیه خانمی