۴ پاسخ

توهفته شما طبیعی هس منم بودم دردش بخاطر جا باز کردن رحم هست... با استراحت خوب میشع دراز بکش.. دسشویی رفتنم بخاطر اینه ک نی نی جانتون ب مثانه فشار وارد میکنه از هفته های بعد بیشرم میشه. ترشح های شماهم با بیشرفت باداری بیشترمیشع فقط حواستون ب رنگ و بوش باشه

اگه دستشوییتون کامل تخلیه نشه یه احتمال هست که عفونت ادراری باشه یه احتمال هست که اب زیاد مصرف میکنین

آره گلم من از اول بارداری یه پام دستشوییه😆ترشح منم اینجوری نگران نباش هر وقت رنگش عوض شد یا بو داشت برو دکتر

احتمالا عفونته منم اینجوری بودم گف عفونت ادراری داری همش فک میکردم دسشویی دارم