۵ پاسخ

عزیزم بچه رو قنداقش کن راحت میخوابه تو خواب نمیترسه هم دستو پا درد نمیشه واینکه بالای سرش یه قران کوچولو یا یه چاقو زیر بالشتش آیه الکرسی بخون توی صورتش فوت کن خونسردیتو حفظ کن تو جز خدا به کسی نیاز نداری نزار فکر کنن ضعیفی یه مادر بخاطر بچش دنیارو کوچیک میبینه درمقابل بچش
عزیزم فقط به خودتو بچت وسلامتیش فکر کن

عزیزدلم منم همینطوربودم.کاملا طبیعی هست.خواهشا احساساتت و کنترل کن.و حتما زعفرون و با نبات مرتب بخور.گرمیجات بخورخیلییی.لطفا اشتباه منونکن و به خودت برس که شیرت خشک نشه مجبوربه شیرخشک بشی.و اینکه تو جات دقیقا تواون خونه است.فقط بخاطرشرایط جدید که اتفاق افتاده یکم بهم ریختی.حواست باش ادامه پیداکنه افسردگی میگیری و زندگیت کلا بهم میریزه.خودت و جمع کن و نزارزندگیت خراب بشه بخاطرحال و احوال الانت.به خودت برس و سعی کن شادباشی

عزیزم بچه اولش که به دنیا میاد همینه کم میخوابه صدای سشوار بزار براش خوابش ارومتر میشه
برای خودتم سعی کن به خودتم برسی اهنگ‌گوش بده خودتم یه چند ساعتی بزار پیش کسیی که کمکته برو پیاده روی
با خواهر شوهرتم اگه راحت نیستی بگو‌یه‌شوهرت بره خونشون ولی کمک خوبه ازش استفاده من

عزیزم طبیعیه دختر منم همینطور بود خوابش خیلی سبک‌بود همش ۲۰ دیقه میخوابید سریع بیدار میشد دوباره دو سه سه ساعت بیدار بود بعد از دو ماهگی خوب شده الانم شب ساعت ۱ میخوابه تا ۷ صب ...

عزیزم این حالت طبیعیه خواهر منم اینجوری بود آهنگ شاد گوش کن.سریال نگاه کن به هیچ چیز فکر نکن برای خواب نینی هم تا ۴۰ روز درست میشه.با تغییرات بزرگی که کردی کنار بیا اصلا به دوران قبل زایمان که چجوری بودی و الان چجوری شدی فکر هم نکن یه صفحه تازه تو زندگیت باز شده یکم صبر دلداری دوباره عادت میکنی