۸ پاسخ

وای من که طبیعی هستم ولی شکم و پهلو دراوردم شدیددددد
از سایت لیمومی ۵۰ تومن دادم رژیم ولی نمیتونم دل بکنم از غذا 😑

هیچی به اندازه کافی رفته تو از بس غصه خوردم

حلقه بزن شکمو پهلوهات اب میشه خیلی خوبه

من کلی لاغر تر شدم. خوشحالم

من لاغر هستم و تو بارداري شكمم خيلي خيلي بزرگ شد ولي اصلا پهلونيوردم كمرم مثل قبل هست .بعد زايمان وزنم كمتر از قبل حاملگي شده🥰🥰شكمم خيلي كوچيكه كه يكم ورزش شكمي ميخواد تخت بشه

منم کلا بخاطر شیردهی لاغر شدم. باسنمم آب شده تازه چه برسه شکم و پهلو‌.

من سزارین کردم از ۳ ماهگی پسرم تا الان ۱۵ کیلو با رژیم وزن کم کردم اما همچنان شکم و پهلو دارم

منکه نصفه شدم انقد لاغر شدم