۸ پاسخ

سلام مال من 6تیربود..سونو زده 10فروردین...

من اخرین پریودم ۱۰ تیر بوده
دکترن گفته تا ۱۷ فروردین طبیعی وقت داری
گفت تقریبا از ۳ فروردین منتظر باش

من ۹تیر بودم سونوگرافی ان تی زده ۱۹فروردین

من ۹ تیر بودم دکترم گفت۱۶ فروردین ان تی ۱۲ فروردین.ولی بخاطر دیابت احتمالا اوایل فروردین بدنیا بیاد

من 4 تیر بودم تاریخ زایمان طبیعی زدن برام 11 فروردین اما سزارین هستم احتمالا 25 تا 28 اسفند زایمانم باشه

من 14 تیر برام زده طبیعی 21 فروردین ولی سزارین هستم زودتر میشه ان شاالله

سلام عزیزم. من تاریخ اخرین پریودم ۸ تیر بود ان تی گفت ۶ اردیبهشت ولی الان میگن ۲۸ فروردین

من 7تیر...ان تی زده8فروردین..ولی بنظرخودم درستش 11فروردین