۷ پاسخ

من کسی رو میشناسم تو بارداری فقط درد واژن داشت شدید همهچیش طبیعی بود الانم بچش سالمو باهوش

نه عزیزم واسه منم وقتی میخابم خیلی خیلی درد میگیره ولی همینکه بلند شم دردش آروم میشه

منم وقتی میخوابم یا میشینم مخصوصا طولانی مدت موقع بلند شدن دردم میگیره ولی چند ثانیه است و قابل تحمله

منم همینجورم وقتی درازمیکشم دیگه گریم میگیره ازدردش تاپاشم یاپهلوبه پهلوشم

سلاآام.منم همین طوریم...😥نگران نباش عزیزم

ای وای دردش خیلی زیاده من فقط گریه میکردم درد واژن و لگن طبیعیه

من الان دو سه روزه اینجوری شدم...☹️