۵ پاسخ

اشتباهی که من کردم و نکن منم ۴۰ روزش بود شیر خودمو قطع کردم و شیر خشک دادم وزن نگرفت

بچه منم اینطوره خودم رژیم سخت گرفتم با این حالم گاها بازم خون دفع میکنه
و شیر خشکو فکر نکنم بخوره سعی کن غذا های مقوی بدی بهش جبران شه

مطمئن باش شیر خشک رو نمیخوره چون شیر خشک های الرژی خیلی خیلی بد مزه هستند باید خودت رژیم بگیری

عزیزم عزیزم
نکن گلم
اصلا شیرخودتو قطع نکن
این پیج @savigh_niniomamani سویق های عالی داره که هم باعث لاغری خودت میشه هم باعث میشه شیرت زیاد و چرب و مقوی بشه، من خودم امتحان کردم و دو ساله ازشون سویق میگیرم محصولاتشون حرف نداره حتما یه نگاه بنداز برو دایرکتش راهنماییت میگنه ، یه دعا هم برای من میکنی😘

پسره منم همین مشکلو داشت من ۸ ماه رژیممو رعایت کردم و شیر خودمو دادم