۷ پاسخ

گل مغربی خیلی خوبه دم کرده زعفرون هم خوبه خرما بخور

پیاده رویی کن ..برقص کمرتو ب صورت دایره تاب بده طوری ک پاهات باز باشه و ثابت بمونه فقط کمرتو تاب بده...طناب بزن...رابطه زناشویی داشته باش

پیاده روی خیلی میکنم ولی نمیتونم زیاد پله بالا پایین کنم پاهام درد میکنه وپای راستم ازتو لگنم درد میکنم وزودکنترل راه رفتنما ازدست میدم میترسم ازپله بیوفتم

پیاده روی
پله
یه توپای بزرگی هست اسمشو نمیدونم میشینی روش بالا پایین میکنی عالیه

البته خوردن گرمی زیاد باعث میشه جنین تو رحم مدفوع کنه. زیاد گرمی نخور

پیاده روی کن استراحت داشته باش مایعات زیاد بخور من شربت گلاب و زعفران خوردم همون شب زایمان کردم

منم مثل شما هستم دکتر گفته پله پایین بالا کن، پیاده روی زیاد کن اسکات بزن زعفران دم کن بخور گل مغربی بزار