۸ پاسخ

من سه ساعتی عوص میکنم چون پوست دختر به شدت حساسه

اگه مارک مایببی باشه یا مولفیکس اگه فقط ادرار شش هفت ساعت هم میزارم ...اصلا هم اذیت نیست خیس هم نیس خیلی هم راحته..اگه پی پی کرد همون موقع که تموم کرد میشورمش عوض میکنم براش‌..

من با ساعت کار ندارم تن تن چک‌ میکنم عوض میکنم

البته شب که میخوابه براش عوض میکنم خب بعد صبح مثلنا تا ده یا بعضی وقتا یازده ظهر بام میمونه خوااب..بعد اینکه بیدار شدیم اونم بیدار میشه عوض میکنم براش

من کهر ۶ ساعت عوض می کنم

من هروقت خیلی پر بشه عوض میکنم.ولی اگه مدفوع کنه همون موقع عوضش میکنم

من ۳ساعت ب ۳ ساعت عوض میکنم

من هر دو ساعت عوضش میکنم،اصن‌نمیزارم طولانی بشه،فقط شبا که میخوابه دیگه تا زمانیکه صبح بیدار نشده عوضش نمیکنم