۲ پاسخ

سلام به روی ماهت
متفورمین و تو بارداری اولم دکترم برای کاهش وزن بهم داده بود و اینکه ضعفم میندازه چون سوخت و سازتو بالا میبره بنابراین گرسنه میشی سعی کن اینجور مواقع غذاهای فیبر دار و کم کالری بخوری تا جلو ضعفتو بگیره و ازونورم برای خوردن غذاهای متععد اضافه وزن نگیری جان.

منم همش درحال ضعف بودم انقدر گشنمه میشد همه تعجب میکنن زیاد بتونم گشنگی تحمل کنم ی ساعتو نیم دوساعته خخخ دکتر ب منم گفت زیاد وزن کردیم از این حرفا ولی دکتر تغذیه رفتم گفت هرچی دوس داری بخور وعده های کم بخور زود ب زودم بخور برا بیشتر سیر بمونی بیسکوییت سبوس دارو با شیر بخور تا چند ساعت سیر میمونی البته بازم من گشنمه زود ب زود