۷ پاسخ

خب کار اشتباهی میکنی هرچی زودتر یک دکتر انتخاب کن و تحت نظرش باش اون خودش میگه هر دفه چیکار کنی

برو پیش متخصص زتان اون خودش همه کاراتو میکنه
حتما برو

عزیزم یه پزشک زنان انتخاب کن.برو پیشش که آزمایشات ومکمل هایی که لازم هست توحاملگی بخوری وبرات درخواست بده وتحت نظرش باشی

خانه بهداشت برو حتما اگر لازم باشه میفرستنت پیش متخصص زنان

سلام عزيزمً مبارك باشه. ي سرچ بزن متخصص زنان خوب در فلان شهر همون شهري ك هستي. بعد نظرات رو ميخوني يا از كسايي ك قبلا پيش ي دكتر رفتن و راضي ان پرسجو كن. بعد ادرس و تلفن وقت ميگيري و ميري. پرونده تشكيل ميدي. ديگ خودش بهت ميگه چي بايد بخوري يا كي دوباره بايد بياي

عزیزم حتما به متخصص زنان مراجعه کن تا اقدام لازم انجام بشه تا سه ماه اول بارداری حتما باید قرص فولیک اسید +ید خورده بشه دارو هم بدون تجویز پزشک اصلا نخور

عزیزم حتما به متخصص زنان مراجعه کن ک اگ ویتامین کم بهت قرص بده حتما ۳ماه اول بارداری از فولیک اسید +ید باید بخوری قرص بدون تجویز پزشک استفاده نکن