۴ پاسخ

اره عزیزم همون موقع باید دوبرابروزنش بهش استامینوفن بدی روزاول هرچهارساعت روزدوم هرشش ساعت روز اول کمپرس سردبزارروزدوم‌کمپرس گرم پاشویه هم اک دیدی تب داره انجام بده

بچهای من ک دوماهگی اذیت نشدن . هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش قطره بده .انشالله چیزی نمیشه

من که استامیفون میذادم نمی خورد....من فک مواظبش بودم کاری نکردم

سلام عزیزم هر ۴ ساعت ۲ برابر وزنش استامینوفن بده، تا ۲۴ ساعت، بعدش هر ۶ ساعت، اگر تبش بالا بود پاشویه کن! عموما تبشون ضعیفه.