۶ پاسخ

نه اصلا شیرخشک نده دیگه بعدش میل زیادی به شر خودت نداره،وباید همش شیرخشک بدی

من دو بچه هام سزارین بودن. اصلا ربطی نداره
به بدن خودمون ربط داره.
دکترم میگه هر چقد بچه بیشتر شیر بخوره شیر بیشتر تولید میشه.‌.. پس نگران نباش.
من واسه زردی به دخترم روزی یبار شیرخشک میدادم ک زردی اگه داشت زودتر خوب بشه.
شیر خشک آپتامیل نزدیکه شیر مادره اونو میدادم.

منم سزارینی لودم ولی شیرخودمو دادم و بچن سیر میشد هرچقد بیشتر مک بزنه بیشتر میشه شیرت و مایعات خیلی بخور

سلام.اگه شیرنداشتی نذاربچه گرسنگی بکشه.منکه ببلاک دادم خداروشکرخوب افتاد روش

من ۳روز تلاش کردم تا سینمو گرفت زود تسلیم نشو تلاش کن شیر خودتو بخور شیر خشک بخوره سینتو ب هیچ وج دیگ نمیگیره

عزیزم باید تلاش کنی بچه سینتو بگیره تا رگ بیاد ممکن همون روز اول بچه سینتو بگیره اصلا نیاز ب شیر خشک نباشه